Geestmerambacht

0

 Op onze speciale Strand Alkmaar pagina vind je alle informatie over ons strand, faciliteiten en activiteiten. Of je nu wilt zonnebaden, wandelen langs de waterkant of gewoon wilt genieten van een verfrissend drankje op ons terras, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dag aan het strand.

 Bij El Chiringuito kun je genieten van een schilderachtig uitzicht op het meer terwijl je ontspant op ons strand. Of je nu wilt zwemmen, zandkastelen wilt bouwen of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, ons strand biedt de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 Als je wat actie wilt, bieden we ook verschillende activiteiten aan, zoals suppen op het Geestmerambacht. Sta op een paddleboard en verken het meer op je eigen tempo. Dit is een geweldige manier om te genieten van de natuur en tegelijkertijd actief bezig te zijn.

Speeltuin Alkmaar

 Kom naar El Chiringuito en ontdek waarom ons strand de ideale plek is om te ontspannen, te spelen en te genieten van de schoonheid van Alkmaar. Laat de zorgen van alledag achter je en geniet van een welverdiende dag aan het strand.

 Op zoek naar een leuke speeltuin in Alkmaar? Kom naar El Chiringuito, waar je niet alleen kunt genieten van een speeltuin, maar zelfs van een strand! Gelegen aan het prachtige Geestmerambacht biedt El Chiringuito een unieke speel- en ontspanningservaring voor kinderen en volwassenen.

Post a Comment

0Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top